Nova nezgoda

Britney je na pozornici kosa zapela za drvo

nezgoda
04.01.2016.
u 17:20

Tijekom koncerta u sklopu rezidencije u 'Planet Hollywoodu', u Las Vegasu, Britney Spears imala je novu nezgodu i to za vrijeme izvođenja velikog hita ‘Toxic'

Tijekom koncerta u sklopu rezidencije u ‘Planet Hollywoodu’, u  Las Vegasu, Britney Spears imala je novu nezgodu. Naime, za vrijeme izvođenja  velikog hita ‘Toxic’, kosa joj je zapela za umjetno drvo na pozornici, baš u trenutku kad je, posebnim sustavom, trebala poletjeti iznad publike, što je vrhunac showa. 

Kao što možete vidjeti na snimci, pomogao joj je član produkcijskog tima, razvezao kosu, pa je Britney mogla sići po stepenicama. Nije ovo prva nezgoda koju je imala u poznatom klubu. 

U listopadu prošle godine na pozornici joj se otkopčala haljina, nekoliko je plesača priskočilo u pomoć kako se ne bi dogodilo veće zlo. Na samu je Novu godinu na Instagramu objavila fotogafiju s masnicom na čelu, priznavši da se udarila tijekom probe. Ugovor o rezidenciji u Las Vegasu istječe joj 22. travnja, a za ovu je godinu najavila novi album. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije