ISPOVIJEST PJEVAČICE

Brena se prisjetila početaka: Gladovala sam, jela sam samo kruh i jogurt

13.02.2022.
u 10:58

Glazbena zvijezda Lepa Brena sasvim je iskreno ispričala detalje svoje mladosti i odrastanja. Prisjetila se teških trenutaka prije nego što se proslavila.

- U svojoj devetnaestoj godini sam upisala turizam na Prirodno-matematičkom fakultetu. Nekih šest mjeseci tijekom studiranja sam bila jako gladna. Htjela sam uštedjeti novac i da na neki način budem ravnopravna sa mojim prijateljima koji nisu imali puno novca - istaknula je pjevačica. 

 

 Priznala je da je novac štedjela tako što je jela samo kruh i jogurt.

- Nakon nekog veljače mi se sve to smučilo i odlučila uzeti život u svoje ruke. Otišla sam u Brčko tamo sam srela Lira šou, nakon toga Slatki greh - poručuje Brena koja je tada odlučila biti drska kako bi uspjela u šoubiznisu.

Minimaks joj je dao prefiks Lepa, što nikada u svom životu nije voljela.

 

  • Lepa Brena i "Slatki greh"

    Lepa Brena i "Slatki greh"

    FOTO: AGENCIJE


- Tada sam postala Lepa Brena i onda sam shvatila da naš narod ne može nikako spojiti ljepotu i pamet. Morala sam se puno godina boriti za to, odnosno da možete biti i lijepi i pametni i vrijedni i uspješni, kao i to da imate dostojanstvenu karijeru bez skandala. Htjela sam  stvoriti nešto u životu i biti neovisna žena koja može pomoći svojoj obitelji i roditeljima. Pošto nisam imala vremena da živim kao i svaka druga djevojka, ja sam od 1981. godine pa do raspada Jugoslavije radila dva koncerta dnevno u deset do petnaest dana. Moj život se svodio na autobus, hotel, pljeskavice, zajedničke ručkove i večere sa "Slatkim grehom". Obišla sam sve tri ili četiri puta - zaključila je Brena, a prenosi "Mokrogorska TV".

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije