krstari luksuznom jahtom

Brena se opustila i uživa: Ovo mi je jedno od najljepših putovanja u životu

09.09.2020.
u 21:38

Lepa Brena i Boba Živojinović još uvijek nisu završili odmor, te krstare svojom luksuznom jahtom. Kako je virus Corona onemogućio pjevačici da se druži s publikom i pravi sjajne koncerte, ona je odlučila ovog ljeta se maksimalno opustiti i uživati.

– Moram priznati da je ovaj neplanirani, veliki godišnji odmor u mom životu, došao zahvaljujući Coroni – priznala je Brena u uključenju uživo u emisiju “Grand” televizije, prenosi Azra. 

– Ono što je bilo najljepše u cijeloj našoj priči, to je da smo plovili jednom predivnom jahtom i da smo još uvijek na toj istoj jahti. Posjetili smo sva prelijapa mjesta koja su poznata po svojoj ljepoti u Italiji. Preko Jadranksog mora smo se zaputili u Crnu Goru i Hrvatsku – objašnila je Brena.

Priznala je kako je ovo uvjerljivo bilo najljepše putovanje u njenom životu, jer je bila rasterećena od posla. Iako Brena i Boba Živojinović uživaju kao nikada do sada, pjevačica kaže kako joj koncerti i publika najviše nedostaju.

– Moram priznati kako mi je ovo putovanje, jedno od najljepših u mom životu. Prvi put sam bila raterećena od tajminga, frizira, šminkanja i vječitog eksponiranja, tako da sam se zaista odmorila. Mnogo mi nedostaju moje prijateljice, obitelj, ali najviše publika i moji koncerti – otkrila je Brena.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije