USPOMENE

Bratić Meghan Markle objavio neviđene fotke: Na jednoj se grli s ocem kojem brani upoznati unuke

princ Harry i Meghan Markle
Profimedia
24.02.2024.
u 08:39

Bratić Meghan Markle objavio je dosad neviđene fotografije iz njezina djetinjstva.

Meghan Markle jedna je od najfotografiranijih žena svijeta, a davne 1981. debitirala je definitivno pred manjim brojem obožavatelja. Naime, na fotografijama koje je britanski tabloid Daily Mail objavio, na njima se nalazi tek novorođenče Meghan u rukama svoje bake po majci Jeanette. Druga fotografija prikazuje kako gleda u kameru, u crnoj majici s kapuljačom te na toj fotografiji nevjerojatno nalikuje svom petogodišnjem sinčiću Archieju kojeg je dobila s britanskim princem Harryjem. 

Bratić vojvotkinje od Sussexa Shawn Johnson za Daily Mail je otkrio i kakva je Meghan bila kao djevojčica. - Uvijek je bila jako slatka. Bila je ljubazna i uvijek je imala osobine zvijezde u sebi. Bila je stvarno zrela za svoje godine. Uvijek je pazila na nas i brinula se da nam je svima dobro - kazao je. Inače, Shawn je sin Josepha Johnsona, Meghanina ujaka po majci koji je preminuo u dobi od 72. godine od kongestivnog zatajenja srca. Iako su Meghan i Shawn izgubili kontakt u svojim ranim dvadesetima, Shawn je rekao kako se nada da će ponovno stupiti u kontakt sa sestričnom koja je trenutno udaljena od svih svojih u obitelji, osima majke Dorije, supruga i djece. 

Fotografije pogledajte OVDJE.

Na fotografijama koje je ustupio možemo vidjeti i Meghanina oca Thomasa u zagrljaju, međutim, oni danas više nisu u kontaktu. Podsjetimo, otac i kći nisu razgovarali od kraljevskog vjenčanja u travnju 2018. godine na koje Thomas nije došao. Thomas nikada nije upoznao princa Harryja niti njegove unuke Archieja i Lilibet. Od tada je postao sve otvoreniji za medije te je čak očajnički preklinjao svoju kći Meghan da mu dopusti upoznati se s unucima, ali za njega je to bilo bezuspješno. Tijekom Meghanina djetinjstva otac Thomas bio je jako važna figura u njezinu životu, kao i majka Dorija. 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije