O Marlonu Brandu

Brando je ponavljao razred u srednjoj školi, a poslije je i izbačen

HOLLYWOOD, CA - JANUARY 06:  A wax figure of actor Marlon Brando is displayed at Madame Tussauds on January 6, 2014 in Hollywood, California.  (Photo by David Livingston/Getty Images)
29.09.2015.
u 06:15

Donosimo pet stvari koje niste znali o Marlonu Brandu.

1.Rođen je u obitelji nizozemskih, irskih, njemačkih i engleskih korijena. Od malih nogu bio je vješt imitator te je vrlo rano razvio vještinu oponašanja ljudi koji su ga okruživali.

2.Ponavljao je razred u srednjoj školi, a poslije je i izbačen. U 16. godini poslan je u vojnu školu u Minnesoti iz koje je izbačen na zadnjoj godini 1943.

3.Postao je heroj mlađe generacije nakon uloge Johnnyja Strablera, buntovnog motociklista, u filmu Divljak. Mnogi rock and roll glazbenici kao što su Elvis Presley imitirali su Brandov imidž i ponašanje.

4.U svojoj biografiji iz 1976. izjavio je: Kao i mnogi muškarci, i ja sam također imao homoseksualnih iskustava te se toga ne sramim.

5. Zaljubio se u Tahiti i narod na njemu. Zakupio je dio atola na 99 godina, a planirao je tamo sagraditi laboratorij za očuvanje okoliša i lječilište. Nakon smrti 2004. kremiran je, a dio pepela rasut je na Tahitiju.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije