Zaruke?

Bradley trudnoj Irini poklonio prsten kakvog ima vojvotkinja

irina
Instagram
16.12.2016.
u 21:25

Nedugo nakon što se saznala da s Bradleyem Cooper čeka svoje prvo dijete, Irina se gradom prošetala s golemim, nagađa se, zaručničkim prstenom

Rusku manekenku snimili su sredinom tjedna u Los Angelesu prilikom napuštanja spa centra. Na lijevoj ruci Irine Shayk (30) isticao se prsten ukrašen smaragdom i dijamantima.

Viktorijina anđelica u vezi je s holivudskim glumcem Bradleyem Cooperom (41) od svibnja 2015., a prošli tjedan objavili su da očekuju prvo dijete.

Irinin prsten podsjeća na zaručnički prsten Kate Middleton (34), vojvotkinje od Cambridgea, koji je bio ukrašen safirom i dijamantima. Njegova vrijednost danas se procjenjuje na tri milijuna kuna. Kate je prsten 'naslijedila' od princeze Diane, a nosi ga od 2010. godine.

Stručnjaci kažu da je smaragdni prsten kakvog imaju Irina i Kate trenutni hit u svijetu.

- U posljednje vrijeme puno nam naručuju zaručničke prstene u boji, posebno sa žutim i ružićastim smaragdima - kazao je dizajner nakita Bobby White, prenosi 24sata.hr. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije