POSTALI SU BLISKI

Brad Pitt u vezi je s 27 godina mlađom manekenkom koja se nedavno rastala

Brad Pitt
Foto: Fabrizio Bensch/REUTERS
1/2
26.08.2022.
u 09:33

Kako strani mediji pišu viđeni su zajedno u New Yorku i svi koji su ih vidjeli zajedno kažu kako su bili jako bliski, a navodno su zajedno bili i u Parizu gdje su uživali u romantičnoj večeri.

Emily Ratajkowski (31) oporavlja se od razvoda od filmskog producenta Sebastiana Beara-McClarda, s kojim ima i dijete i za kojeg je nedavno saznala da joj je bio nevjeran tijekom cijele veze i braka u kojem su dobili sina.

Glumica i model utjehu je navodno pronašla u zagrljaju 27 godina starijeg kolege Brada Pitta i kako strani mediji pišu njih dvoje su viđeni zajedno u New Yorku i svi koji su ih vidjeli zajedno kažu kako su bili jako bliski, a navodno su zajedno bili i u Parizu gdje su uživali u romantičnoj večeri.

Oboje imaju slično iskustvo traumatičnog razvoda, jer iza Brada je duga sudska bitka s Angelinom Jolie koja je 2016. godine predala papire za razvod nakon što je u rujnu te iste godine Pitt nasrnuo na nju dok je bio u alkoholiziranom stanju. Nemili događaj odvijao se u privatnom zrakoplovu kojim su Angelina i Brad s djecom putovali iz Francuske u SAD.

Nedavno je otkriveno kako je u ovom slučaju istragu proveo i FBI-a kojem je Jolie kao dokaz dala fotografije modrica na laktu i šakama, a koje su nastale nakon što ju je Pitt udario. 

Kako piše portal Page Six, prema izvješću FBI-a, Jolie je rekla istražiteljima da je Pitt, koji je pio, vrištao na nju u toaletu na letu iz Nice za SAD. Navela je da ju je Pitt zgrabio za glavu i ramena, tresao je, gurnuo u zid kupaonice i vikao na nju: "Ti si j...na kraljica ove obitelji."

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije