PREBOLIO ANGELINU

Brad Pitt u Veneciju stigao u društvu nove djevojke?

Foto: Profimedia
1/3
29.05.2019.
u 18:14

U Veneciji je bio s prijateljem i kiparom Thomasom Houseagom i njegovom suprugom Munom El Fituri, a s njima u društvu bila je i nepoznata dama za koju se pretpostavlja da je nova odabranica poznatog glumca.

Nakon sudjelovanja na filmskom festivalu u Cannesu gdje je promovirao film "Bilo jednom u Hollywoodu" Brad Pitt je stigao u Veneciju i odmah je otišao na Venecijanski bijenale. 

U Veneciji je bio s prijateljem i kiparom  Thomasom Houseagom i njegovom suprugom Munom El Fituri, a s njima u društvu bila je i nepoznata dama za koju se pretpostavlja da je nova odabranica poznatog glumca.  

Glumac je konačno okončao svoj razvod s Angelinom Jolie i dogovorili su se oko skrbništva oko njihovo šestero djece i njegovi prijatelji kažu kako je konačno krenuo dalje.

Na tom putu oporavka od mučnog razvoda od velike pomoći bio mu je i Thomas u čijem je ateljeu provodio puno vremena i izrađivao je s njim skulpture. 

Tijekom tih umjetničkih druženja sprijateljili su se i Brad je često utjehu i pomoć tražio kod Thomasa pa ne čudi što su se zajedno pojavili u Veneciji. 

Nakon razvoda od Angeline povezivali su ga s Neri Oxman, 43-godišnjom Izraelkom, uspješnom arhitekticom i umjetnicom koja je bila predavač na prestižnom fakultetu MIT.  

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije