NERAZDVOJNI

Brad Pitt se ozbiljno zaljubio, u vezi je s ovom hollywoodskom ljepoticom

Reuters/Pixsell
20.01.2019.
u 20:43

Brad je navodno u vezi s Charlize Theron, a novopečeni ljubavni par upoznao je Charlizein bivši zaručnik Sean Penn.

Otkako se prije tri godine rastao od Angeline Jolie glumac Brad Pitt nije imao stalnu vezu, a to se navodno sada promijenilo jer kako piše Daily Mail u ozbiljnoj je vezi s glumicom Charlize Theron. 

Dvoje glumaca upoznao je Sean Penn, bivši zaručnik Charlize Theron i navodno je između Brada i Charlize odmah zaiskrilo, a potvrđuju to i gosti jednog nedavnog eventa koji tvrde da su Brad i Charlize na tom događaju bili nerazdvojni.  

Intenzivno su se počeli viđati oko Božića i tada je Charlize posjetila i Pitta u njegovom domu, ali nije poznato da li je za Božić upoznala i njegovu djecu koja su ovaj blagdan provela s ocem. Nedavno je ovaj novopečeni ljubavni par viđen i u jednom baru u kojem su se družili nakon jedne filmske projekcije. 

Charlize je pila votku, a Brad mineralnu vodu jer je prestao piti nakon razvoda od Angeline, a upravo je i njegov problem s alkoholom bio jedan od razloga njihova razvoda. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije