23. travnja 2016.

Božo Vrećo najavio solistički koncert u Sarajevu

Bozo Vreco
05.02.2016.
u 11:12

Putem društvene mreže kazao je da se za ovaj nastup posebno priprema, kao i svaki put, haljine koje će nositi se već šiju, a sprema i poseban repertoar

Jedna od najvećih regionalnih zvijezda Božo Vrećo na svom Facebook profilu je najavio je da će 23. travnja 2016. godine održati svoj solistički koncert u BKC-u u Sarajevu.

Karte za ovaj koncert će se moći kupiti već od ponedjeljka na blagajni Bosanskog kulturnog centra, ili putem portala kupikartu.ba.

Putem društvene mreže kazao je da se za ovaj nastup posebno priprema, kao i svaki put, haljine koje će nositi se već šiju, a sprema i poseban repertoar, prenosi N1. 

"Za Sarajevski koncert se uvijek posebno pripremam, kreacije se šiju, repertoar se piše, dopunjuje i mijenja, jedino što ostaje isto jeste ta moja beskrajna ljubav, emocija i strast s kojom Vam pjevam i u kojoj se tako intimno i duboko pronalazite...", stoji u objavi. Koncert je najavljen za 20:00 sati. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije