OTKRIO JE

Boris Rogoznica se pohvalio da ima novi posao, a evo i što točno radi

Foto: Instagram
1/2
26.01.2021.
u 20:58

No, to ne znači da će se prestati baviti glazbom, pa će na Zagrebačkom festivalu nastupiti s pjesmom 'Samo čovik'.

Glazbenik Boris Rogoznica lani se razveo od Doris Pinčić, a na društvenim mrežama posljednjih mjeseci fanove je redovito obavještavao o svojim novim pjesmama i glazbenim planovima, stoga je njegove pratitelje na Instagramu iznenadila posljednja fotografija na kojoj je snimljen u uredu. 

"Dobar dan ekipo, jeste li radno ili opušteno?" napisao je Boris pokraj fotografije na kojoj u odijelu sjedi ispred kompjutera. 

Foto: Instagram/riley.loudermilk

"Jesu to neka osiguranja?" pitala ga je jedna pratiteljica, a Boris je samo odgovorio: "Tako nešto." Boris je nakon toga zaključao društvene mreže, no RTL je doznao da pjevač trenutačno radi u u jednoj autokući.  No, to ne znači da će se prestati baviti glazbom, pa će na Zagrebačkom festivalu nastupiti s pjesmom 'Samo čovik'.

Podsjetimo, nakon razvoda od Doris Pinčić, u javnost je dospjela njegova prepiska s bivšom dominom Alex Ognjenom, koja je tvrdila kako je s Rogoznicom imala aferu koja je trajala tri godine.

– Moje povjerenje i prijateljstvo iskorišteni su i zloupotrijebljeni na najgori mogući način. Žao mi je što sam u trenutku osobne slabosti popustio 'muškim hormonima' i napravio veliku pogrešku koja će me pratiti cijeli život. Najviše mi je žao što sam time povrijedio svoju obitelj i prijatelje, moje najmilije. Nadam se da će smoći snage oprostiti mi jednog dana – rekao je Rogoznica.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije