izbor za Miss

Bombastičan povratak: Vlatka zasjenila sve u prozirnoj haljini

Foto: Goran Kovacic/pixsell
1/5
11.06.2017.
u 16:18

Voditeljica i pjevačica vratila se iz Kanade zbog voditeljskog angažmana. O svom životu 'preko bare' ne želi još pričati, ali će uskoro, rekla je, otkriti što joj se događalo posljednjih mjeseci

U poluprozirnoj haljini ispod koje je odjenula samo crne gaćice, Vlatka Pokos (47) je zasjenila natjecateljice na izboru za Miss Alpe Adria International u Novigradu.

Pjevačica je vodila izbor u hotelu Nautica, a zbog tog je angažmana došla iz Kanade gdje se preselila prije nekoliko mjeseci. Samo za tu prigodu, Vlatki je haljinu dizajnirala Matija Vuica, piše 24sata.hr. 

Osamnaest finalistica iz Italije, Slovenije, Slovačke, Češke, Mađarske i Hrvatske, predstavilo se žiriju izbora u najnovijim kolekcijama Pletix, La Vie Poreč, Talijanske škole mode i dizajna Callegari, Emporio, salona cipela Fas, i Bariba.

Titulu pobjednice dvadeset i devetog izdanja izbora ponijela  je Talijanka Pianta Giorgia. Prošlogodišnja pobjednica ovog izbora ljepote Sara Milevoj iz Pule okrunila je svoju nasljednicu, a hrvatska predstavnica Anamarija Franulović plasirala se kao druga pratilja. Pobjednica izbora postaje zaštitno lice Casina Crystal Palace Rijeka, što joj je ujedno i prvi profesionalni angažman nakon pobjede na izboru Desidero Miss Alpe Adria International 2017.

U zabavnom dijelu programa nastupili su Amir Kazić Leo te Jaques Houdek koji je otpjevao svojih nekoliko hitova. I Pokos je zapjevala svoju pjesmu “Na dohvat ruke“  te je od Kosmača dobila poklon paket Valera Salona SX exclusive jer je izbor vodila po deseti put i to na više stranih jezika. 

Vlatka nije htjela previše otkrivati o svom novom životu u Kanadi jer će uskoro, rekla je, ispričati sve. Nakon izbora ostala je u Novigradu kupati se i sunčati.

Vlatka se htjela povući iz javnosti nakon ljubavnog kraha s kanadskim Ličaninom Ivicom Biljanom. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije