Sanja odgovorila Rajku, ali na 'fejsu':

Boli me d... za sve...

Sanja Doležal
Danijel Berkovic/Pixsell
10.03.2015.
u 10:44

Pjevačica Novih fosila reagirala je na intervju koji je Dujmić dao za Cafe24. Kaže da je gori od Severine. Od listopada prošle godine ne razgovaraju

Poslije još jednog izljeva gorčine bivšeg kolege iz benda zahvaljujem prijateljima koji su me nazvali ili poslali poruku. Nadam se da će Rajkov pokušaj da nadmaši Severinu u medijima ipak stati. Za njegovo dobro. Tko zna istinu, zna. Za ostale boli me d..., napisala je Sanja Doležal (52) na Facebooku. Pjevačica je reagirala na intervju u kojemu je Rajko Dujmić (60) samo za Cafe24 ispričao svoje viđenje odnosa s kolegama iz Novih fosila. Između ostalog, rekao je kako nije imao uvid u zaradu Novih fosila. - Radio sam s pokojnim Šarićem. I još ranije, kad je Zec vodio posao, sve je bilo čisto. Otkad je to Sanja počela raditi, nikad nisam dobio obračun. Odjednom su obračuni počeli nestajati - rekao je Rajko Dujmić, a kaže i kako ga Sanja Doležal krivi za smrt njezina supruga Nenada Šarića, također člana Novih fosila. Podsjetimo, u listopadu prošle godine ostali članovi benda su Dujmića izbacili netom prije oproštajne turneje. Razlog je bilo njegovo odbijanje liječenja ovisnosti, kako su naveli Sanja Doležal, Vladimir Kočiš Zec (66) i Marinko Colnago (72) u priopćenju. Rekli su kako Dujmić već 30 godina ima problema, ali da ih oni više ne mogu trpjeti i da bend tako više ne može funkcionirati. Dujmić im je prvo poručio kako “nije svetac” i kako im neće zabranjivati korištenje imena Novi fosili sve dok mu isplaćuju autorska prava za njegove pjesme koje izvode. No poslije se predomislio i izjavio kako s odvjetnikom traži način da zaštiti ime benda.

Komentara 1

OB
ObrenM
13:46 10.03.2015.

Sto se tice ljudskosti Sanje vidjela se njena ljubav prema pokojnom suprugu.Uspjela je cak mjesec dana izbivati iz javnosti.Nakon toga je sve to visestruko nadoknadila.Postala Tv voditeljica koja stalnim osmjesima pokusava nadoknaditi svoju nesposobnost. Vecina njenih odjevnih kombinacija je prije za intimnost svog stambenog prostora nego za javni nastup.

Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije