okupit će se najveći broj izvođača

Blatničke note dobrote: U ponedjeljak veliki humanitarni koncert Mate Bulića

Mate Bulić
Foto: Matija Habljak/PIXSELL
1/2
05.08.2023.
u 15:37

Ovogodišnji koncert okupit će najveći broj izvođača u povijesti održavanja manifestacije, a domaćinu Mati Buliću na sceni će se pridružiti brojna imena hrvatske i hercegovačke glazbene scene

Na platou crkve sv. Franje u Donjoj Blatnici kod Čitluka u ponedjeljak, 7. kolovoza, u 20 sati bit će održana 11. manifestacija "Blatničke note dobrote", dok je u središtu manifestacije veliki humanitarni koncert Mate Bulića i njegovih prijatelja.

Ovogodišnji koncert okupit će najveći broj izvođača u povijesti održavanja manifestacije, a domaćinu Mati Buliću na sceni će se pridružiti brojna imena hrvatske i hercegovačke glazbene scene, najavili su organizatori.

Među ostalima, nastupit će Zlatko Pejaković, Dalmatino, Tiho Orlić, Ivana Marić, Frano Pehar & Tarapana, Ante Cash, Dražen Žanko, Pero Panjković, Šima Jovanovac, Johny Gitara, Trio gušt, Stjepan Jeršek Štef, Dukati - Široki Brijeg, Jozo Vučić, Drvosječe, Narodni dar, Pero Strukar - Viteška lola, Ivan Martić, Udruga “Jozo Penava” Vitez, Zdravko Ćurić i Klapa “Grga” Posušje.

Mate Bulić svoju je prvu veliku humanitarnu akciju i koncert za pomoć rodnom kraju i njegovim ljudima, a tada i za pomoć područnoj crkvi, organizirao 2012. godine.

Bio je to veličanstven glazbeni spektakl pod nazivom "Hvala, prijatelji" kakav nikad prije nije zabilježen u Hercegovini, a iz njega se rodila tradicija „Blatničkih nota dobrote“ koja traje sve ove godine.  

Tijekom proteklih deset godina, humanitarno-glazbena manifestacija „Blatničke note dobrote“, na čelu s Matom Bulićem, postala je sinonim okupljanja ljudi koje povezuje zajednički cilj – iskazivanje podrške potrebitima i pružanje konkretne pomoći lokalnoj zajednici. 

Prihod od prodaje ulaznica ove je godine namijenjen za obnovu Doma kulture u Blatnici, dok će sredstva prikupljena na donatorskoj večeri, koja će se prirediti uz koncert, biti usmjerena za pomoć najpotrebitijima s područja općine Čitluk.

"Blatničke note dobrote" zasigurno će i ovog ljeta ponovno biti jedan od najposjećenijih događaja u Hercegovini, svojim dolaskom podržat će ga i velik broj uglednika, poznate javne osobe iz sfere sporta, kulture, politike i gospodarstva. Ovu manifestaciju svake godine podržavaju i crkveni uglednici.

Ulaznice koje se prodaju po cijeni od 10 maraka mogu se kupiti u sustavu Entrio.ba, kao i na dan koncerta na platou crkve sv. Franje.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije