tko zna

Bivši vozač princeze Diane: Te večeri nije trebala biti u Parizu, promijenila je plan i nastradala

Foto: PA/Pixsell
1/3
23.06.2021.
u 20:25

Prema riječima Dianinog bivšeg vozača Colina Tebbutta princeza ga je nazvala i obavijestila da će se vratiti za vikend, a ne taj četvrtak kako je planirala ranije.

Povodom 60. rođendana princeze Diane Daily Mail objavio je seriju članaka kroz koje su istražili što se točno događalo posljednjih dana njezinog života prije nego je s partnerom Dodijem Fayedom poginula u prometnoj nesreći u Parizu u nedjelju 31. kolovoza 1997. godine.

Novi članak iz serijala "Last Days of Diana" otkriva kako je Diana neplanirano produžila svoj boravak u Parizu i to zbog kritika Torijevaca na njezinu kampanju protiv nagaznih mina. Mediji u Velikoj Britaniji tih dana su prenosili izjave Torijevaca koji su njezinu kampanju protiv nagaznih mina vidjeli kao želju princeze Diane za vlastitu promociju.

Dianu su takvi napisi i prozivke uzrujali i odlučila je kako se ne želi vratiti u Veliku Britaniju dok se situacija ne smiri. Prema riječima Dianinog bivšeg vozača Colina Tebbutta princeza ga je nazvala i obavijestila da će se vratiti za vikend, a ne taj četvrtak kako je planirala ranije.

- U razgovoru nam je rekla kako će pričekati da se situacija s Torijevcima smiri i kako će produžiti svoj boravak u Parizu do vikenda. Tko zna, da se vratila u četvrtak kako je planirala možda bi još uvijek bila živa - izjavio je Colin Tebbutt.

Nije bila sretna što se situacija ovako razvila jer joj je plan bio doći u London što prije kako bi bila sa sinovima Williamom i Harryjem koji su tada bili na školskim praznicima i s tatom Charlesom i bakom Elizabetom i djedom Philipom u to vrijeme su bili u ljetnoj rezidenciji kraljevske obitelji u dvorcu Balmoral.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije