traje istraga

Bivši muž Hilary Duff optužen je za silovanje

fgh
15.02.2017.
u 19:00

Našla sam se s Comriejem u baru u subotu navečer. Završili smo u njegovoj domu, gdje me nekoliko puta silovao. Čim sam uspjela pobjeći, otišla sam u bolnicu gdje mi je pružena pomoć, tvrdi neimenovana žena, prenosi 24sata.hr

Bivši profesionalni hokejaš Mike Comrie (36) trenutno se nalazi pod policijskom istragom, piše TMZ. 

Izvor blizak navodnoj žrtvi za medije je otkrio da ona Comrieja poznaje već duže vrijeme. Bivši suprug Hilary Duff tvrdi da je žena pristala na seks. S njima je te večeri bila još jedna žena, koja se nije obratila policiji. 

Twitter | Autor: Twitterfoto: Twitter

Hilary Duff (29) je s bivšim hokejašem prekinula 2013. godine, a tek iduće je predala zahtjev za razvod. Pravi razlog kraha braka je, navodno, što Hilary više nije mogla trpjeti njegove prečeste izlaske na kojima se udvarao 'svakoj ženi koju je sreo'. 

Comrie s Duff ima sina Lucu Cruza (5). Kao razlog zbog kojeg se rastaje, glumica je na sudu navela 'nepremostive razlike'. Par je bio u braku tri godine. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije