PODIGLA POKRIVAČ

Bivša 'spajsica' Gari iznenadila Andyja Murraya, pa se razočarala

25.03.2018.
u 08:04

Emisija je zamišljena kao šou u kojem se nenajavljeno dolazi kod poznatih osoba, a onda im voditelji postavljaju razna pitanja

Najbolji britanski tenisač Andy Murray prije godinu i pol dana ispričao je jednu bizarnu situaciju koja mu se dogodila nekoliko puta na turnirima u Europi. 

Tijekom boravka u hotelu u gradu gdje se igrao turnir znala se pojaviti neka žena koja se predstavljala kao čistačica. Uhodila ga je po turnirima te ulazila u njegovu sobu i mazila ga po ruci dok je spavao.

Nešto slično izveo je Michael McIntyre, voditelj emisije Sport Relief, te upao u sobu dok je Andy spavao. Ovaj put nije bilo maženja, ali je bilo iznenada što tenisač u prvom trenutku nije baš najbolje prihvatio.

Emisija je zamišljena kao show u kojem se nenajavljeno dolazi kod poznatih osoba, a onda im voditelj postavlja razna pitanja.

U ekipi emisije koja je probudila Murraya bila je bivša 'spajsica' Geri Halliwell. Jedan od Andyjevih zadataka bio je da završi refrene pjesama koje je Geri pjevala, a on je taj zadatak uspješno izvršio.

A onda je bivša 'spajsica' neočekivano podigla pokrivač, pa se razočarala.

- Ima gaće... - kratko je dodala Geri.

Nezgodan trenutak možete vidjeti u videu (5:55)!

 



 
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije