Lijepa Ivančica

Bivša Miss (39) nakon dugo vremena u javnosti: Samohrana je majka, privatni biznis joj cvate...

02.12.2021.
u 09:58

Na izboru za novu Kraljicu Hrvatske koji se ranije ovog tjedna održao u rovinjskom hotelu Lone pobjedu je odnijela buduća politologinja iz Zagreba Lennarta Spajić koja je  oduševila je žiri svojim šarmom i izgledom, hodom na pisti, ali i britkim odgovorom na postavljeno pitanje. Izbor je privukao i brojna poznata lica među kojima je i Ivančica Pahor (39), bivša misica koju rijetko imamo prilike vidjeti u javnosti. 

Odlično raspoložena Ivančica zablistala je u elegantnoj crvenoj haljini koja je naglasila njezinu zavidnu liniju i spremno pozirala fotografima sama, ali i u društvu jednog člana žirija, primarijusa dr. Zorana Veira

Pahor je titulu Miss turizma Hrvatske odnijela 2000. godine, dok je godinu kasnije bila prva pratilja Miss turizma na svjetskom izboru. 

Nakon velikog uspjeha Ivančica se povukla iz javnosti te je u međuvremenu diplomirala povijest umjetnosti i posvetila se karijeri slikarice i modne dizajnerice. Poznato je da ručno izrađuje unikatan nakit od tkanine, čipke i perlica. Uz nakit izrađuje i posebnu unikatnu odjeću i traper. 
O njezinom ljubavnom životu ne zna se mnogo. Svojedobno je bila u vezi s varaždinskim poduzetnikom Marijem Smrčekom čija je obiteljska tvrtka nekada bila kemijsko-farmaceutski div. Samohrana je majka kćeri Une, a s obzirom na to da je tajnovita po pitanju privatnog života ne zna se je li njezino srce trenutno slobodno ili sretno zauzeto. 

Inače, titula prve princeze, koja u slučaju odsustva Kraljice preuzima njene obveze, dodijeljena je Zagrepčanka Luciji Bagić, a druga princeza postala je Gabriela Anđela Japundžić, koja dolazi iz Pule. Ines Štengl je ponijela titulu Kraljice osobnosti, dok je Marija Magdalena Buntak proglašena kao Kraljica elegancije, a Kraljica medija je plavokosa Ania Biritteri.

Kraljica Hrvatske najstariji je izbor ljepote u Hrvatskoj, a o njegovoj prepoznatljivosti govori i činjenica da je najstarija i najnagrađivanija domaća vinarija Iločki podrumi, inspirirana ovom manifestacijom, etiketirala svoje vino i pjenušac nazivom „Kraljica Hrvatske“, a o kvaliteti ovog vina najbolje govori činjenica da se posluživalo za vrijeme kraljevskog vjenčanja. Ovom prigodom organizatori izbora Kraljica Hrvatske su ekskluzivno najavili kako su po prvi put u povijesti Republike Hrvatske, upravo oni postali vlasnici svjetskog izbora Queen of the World - Kraljica Svijeta, što je iznimna čast za Republiku Hrvatsku.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije