OBITELJ TUGUJE

Bivša Bourdainova supruga napisala dirljivu poruku

Foto: PA/Pixsell
12.06.2018.
u 08:55

Naša je mala curica imala koncert. Bila je odlična, tako jaka i hrabra. Nosila je i čizme koje si joj ti kupio. Nadam se da ugodno putuješ gdje god da jesi, napisala je Ottavia na društvenim mrežama.

U petak je svijet obišla tužna vijest da je samoubojstvo počinio jedan od najpoznatijih svjetskih kuhara Anthony Bourdain, a od tada ne prestaju njegovoj obitelji stizati izrazi sućuti. 

Oglasila se i njegova majka Gladys Bourdain te potvrdila da se još ne zna kada će biti pogreb njezina sina. Chef i putopisac objesio se u hotelu u francuskom seocetu Kaysersberg, a zbog birokratskih zavrzlama još se ne zna kada će tijelo biti predano obitelji i prevezeno u SAD. 

– Još ga danima neće prebaciti zbog formalnosti. Živjela sam tamo pet godina i ništa ne rade brzo – rekla je majka i dodala kako o svemu odlučuje Ottavia Bussia, Anthonyjeva bivša supruga s kojom još nije finaliziran razvod. 

– Iako nisu bili zajedno, ona je zakonski zadužena za sve što se događa. Nismo razgovarale posljednjih dana, ali vjerujem da je slomljena kao i ja – dodala je Gladys, koja utjehu sada nalazi u unuci Ariane. 

Na društvenim mrežama oglasila se i Bourdainova bivša supruga Ottavia s kojom ima 11-godišnju kći Arianu. 

-Naša je mala curica imala koncert. Bila je odlična, tako jaka i hrabra. Nosila je i čizme koje si joj ti kupio. Nadam se da ugodno putuješ gdje god da jesi - napisala je Ottavia ispod fotografije na kojoj je Ariana na glazbenom festivalu u New Yorku.  

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije