KOD ELLEN

Bill Gates pogađao je cijene namirnica i nije se baš proslavio

22.02.2018.
u 12:04

Ovaj milijarder u showu Ellen DeGeneres priznao je kako je prošlo mnogo vremena otkako je bio u kupnji namirnica, a to se vidjelo i na rezultatu ovog testa koji mu je zadala Ellen.

Bill Gates gostovao je u showu Ellen DeGeneres, a poznata voditeljica odlučila je testirati Gatesovo znanje o cijenama proizvoda u supermarketima, a milijarder nije briljirao na ovom testu.

Pravile igre bila su poprilično jednostavna; ako Gates pogodi koliko stoje tri od ponuđenih pet namirnica, publika u studiju dobit će nagradu. Ellen je bila toliko dobra da je odlučila ne držati se strogo pravila i kao točan odgovor priznavala je Billu i cijene koje su bile dolar niže ili dolar više od stvarne cijene.

 

 

Gates nije uspio pogoditi stvarne cijene, tako je recimo za kutiju riže marke Rice-A-Roni rekao kako stoji pet dolara, a stvarna cijena je jedan dolar.

U šali je rekao da će ih onda odmah uzeti pet komada i priznao je kako je prošlo mnogo vremena otkako je bio u kupnji u supermarketu. Za zubni konac rekao je da stoji četiri dolara i tu je bio najbliže jer mu je cijena 3,78 dolara. Publika mu je pomagala jer je Gates za sve jeftinije proizvode rekao skuplje cijene, a za skuplje proizvode jeftinije. 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije