SEKSUALNI NAPAD

Bill Cosby odslužit će tri do 10 godina u državnom zatvoru

Reuters/Pixsell
Autori: Hina, Vecernji list
25.09.2018.
u 20:36

Odsluži li punu kaznu, imat će 91 godinu kad izađe iz zatvora

Američka televizijska ikona Bill Cosby odslužit će zatvorsku kaznu od tri do deset godina u državnom zatvoru u Pennsylvaniji, odlučio je sud. Odsluži li punu kaznu, imat će 91 godinu kad izađe iz zatvora. 

Cosby se u ponedjeljak pojavio pred sudom u Pennsylvaniji, na početku dvodnevnog ročišta na kojem mu je izrečena kazna za seksualni napad, pet mjeseci nakon što je proglašen krivim.

- Nije mi dozvoljeno da ga tretiram drugačije na temelju toga tko je on ili tko je bio - rekao je sudac izričući presudu, prenosi TMZ. Nagađalo se da bi Cosby (81), poznat kao "Američki tata" zbog svoje očinske uloge u popularnoj humorističnoj seriji iz osamdesetih godina imena "Cosby Show", mogao dobiti maksimalnu kaznu od 30 godina zatvora zbog drogiranja i seksualnog napada na Andreu Constand 2004.

Ipak, neki stručnjaci rekli su da zbog njegove poodmakle dobi ne vjeruju da će mu biti izrečena tako drakonska kazna. Ovaj komičar proglašen je krivim 26. travnja po sve tri točke optužnice.

Osamdesetjednogodišnji glumac izgledao je smireno po dolasku u sudnicu, i često je pogledavao prema svom odvjetničkom timu. Članovi njegove obitelji nisu bili prisutni u sudnici, ali je tamo bila obitelj Andree Constand.

Sestra, majka i otac žrtve jedan za drugim sjeli su na stolac za svjedoke kako bi ispričali što je sve taj događaj promijenio u njihovim životima.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije