CHANNING I JENNA

Bili su jedan od sretnijih parova i njihov razvod je iznenadio

03.04.2018.
u 12:15

Nakon devet godina braka Channing Tatum i supruga Jenna Dewan Tatum zajedničkim priopćenjem su obavijestili javnost da se razvode.

Channing Tatum i supruga Jenna Dewan Tatum sve su iznenadili zajedničkom izjavom kako se nakon devet godina braka razvode. 

Bili su u braku devet godina i bili su jedan od sretnijih parova u Hollywoodu pa je njihov razvod neočekivan jer ih nikada nisu pratili tračevi ni afere. 

- Hej, svijete! Jednu informaciju želimo podijeliti s vama. Prije svega malo je čudno što ovo moramo dijeliti sa svima, ali to je posljedica života koji smo odabrali i na kojem smo jako zahvalni.  Živimo u vremenu kada se informacije i činjenice lako iskrivljuju, pa smo željeli da sve saznate iz prve ruke. Odabrali smo se rastati kao par. Ludo smo se zaljubili prije mnogo godina i proveli smo divne godine zajedno. Ništa se ne mijenja u tome koliko se volimo, ali ljubav je avantura koja nas je u ovom trenutku odvela različitim putevima.

Nema nikakvih tajni u našoj odluci, jednostavno došlo je do toga da razmislimo o svemu i živimo ispunjene i sretne živote, koliko god je to moguće. Mi smo još uvijek obitelj i uvijek ćemo zajednički skrbiti i biti posvećeni našoj kćeri Everly. Nećemo više davati nikakve komentare na ovu temu i zahvaljujemo vam unaprijed na poštivanju naše privatnosti - napisali su u zajedničkoj izjavi Channing i Jenna. 

Par se upoznao 2006. godine na snimanju filma Step up i nakon tri godine veze vjenčali su se 2009. godine i imaju petogodišnju kći. 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?