TEŠKO RAZDOBLJE

Bila sam uvjerena da je riječ o nesanici, a onda sam dobila dijagnozu

Reuters/Pixsell
11.04.2018.
u 15:35

Do nedavno sam živjela u poricanju i nisam prihvaćala istinu, ali postalo je preteško nositi se s ovim poremećajem i shvatila sam da trebam stručnu pomoć, ispričala je Mariah Carey

Jedna od najuspješnijih pjevačica današnjice, Mariah Carey u novom intervju otkrila je kako joj je dijagnosticiran bipolarni poremećaj. Njena borba počela je 2001. godine i sljedećih nekoliko godina opisuje kao najteže godine.  

- Do nedavno sam živjela u poricanju i nisam prihvaćala istinu, ali postalo je preteško nositi se s ovim poremećajem i shvatila sam da trebam stručnu pomoć. Okružila sam se pozitivnim ljudima i vratila poslu koji najbolje znam - pisanju i pjevanju pjesama. - ispričala je Carey.

U intervju kaže kako je prve znakove ovog poremećaja tumačila kao poremećaj spavanja. 

- Ali to nije bila uobičajena nesanica, bila sam razdražljiva, stalno sam radila i bila sam u strahu kako ću nekoga iznevjeriti. Nakon toga je uslijedio depresivan period, osjećala sam se tužno i usamljeno - rekla je u intervju koji prenosi Independent.

Dugo je čekala da svoju priču ispriča u javnosti, ali sada se, kaže, osjeća dobro i zato je htjela sa svima podijeliti svoje iskustvo.  

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije