NOŽ U LEĐA

Bijes na dvoru: Harry, pa ne može to tako, odrekni se titule!

16.05.2021.
u 18:27

Princ Harry i Meghan Markle ponovno izazivaju šokove na kraljevskom dvoru, a stručnjaci kažu kako bi se trebali odreći titula ako se toliko protive kraljevskoj obitelji kao instituciji

Ranije ovaj tjedan princ Harry (36) gostovao je u podcastu 'Armchair Expert', koji vodi glumac Dax Shepard (46). U intervjuu je ispričao nepoznate detalje veze s Meghan Markle (39), ali je i komentirao da se godinama osjećao kao da se ne uklapa u kraljevsku obitelj. Kritizirao je i odgojne metode svojeg oca princa Charlesa (72), a implicitno i kraljice Elizabethe II. i pokojnog princa Philipa.

Sada su se oglasili zaposlenici palače i eksperti za kraljevsku obitelj, koji tvrde da je intervju izazvao šok i zbunjenost. Tu je i osjećaj ponovne izdaje, jer je Harry ponovno napao obitelj i ustanovu koja ona predstavlja.

- Vojvoda je sada uložio mnogo vremena napadajući kraljevsku obitelj, za koju tvrdi da ga je jako povrijedila. Isto tako, ponovno naglašava da se ne razlikuje od drugih - rekao je jedan zaposlenik.

24sata

Foto: Youtube/Screenshot

Mnogi su također šokirani ovim intervjuom jer je prošlo tek nekoliko tjedana od sprovoda princa Philipa, pa su svi veoma emocionalni.

- Ako se ne slažeš s kraljevskom obitelji u tolikoj mjeri, trebao bi se odreći titule - zaključio je izvor.

Kako žive u Americi i ne obnašaju kraljevske dužnosti, nema razloga da se predstavljaju kao vojvotkinja i vojvoda od Sussexa, nego jednostavno kao Meghan i Harry.

Members Of The Royal Family Attend The Commonwealth Service At Westminster Abbey

Foto: SplashNews.com / Splash / Profimedia

Članovi kraljevske obitelji sami nisu komentirali novi istup kraljičinog odbjeglog unuka, niti postoje javno poznati planovi da se njemu i ženi oduzmu titule. Neki pak smatraju da se par sam neće odreći titula, nego da će to morati napraviti kraljica Elizabeta II.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?