Sretni kao nekada

Ben nije ispuštao Lopez iz ruke na crvenom tepihu u Veneciji gdje je ona pažnju privukla seksi haljinom

affleck lopez
11.09.2021.
u 11:12

Glazbenica Jennifer Lopez (52) i glumac Ben Affleck (49) u petak navečer pojavili su se na premijeri filma 'Posljednji dvoboj' koji se emitirao na Venecijanskom filmskom festivalu.  Lopez i Affleck spremno su pozirali na crvenom tepihu, a mnoge njihove obožavatelje to je vratilo u prošlost kada su se pojavili na ovom događanju. Par nije skrivao koliko su zaljubljeni, a glumac je cijelo vrijeme grlio i ljubio latino divu koja nije mogla sakriti osmijeh i tako pokazala koliko uživa. Par je spremno pozirao fotografima na crvenom tepihu. Držali su se za ruke te bili zagrljeni, a svoju ljubav pokazali su izmijenivši i poljubac pred objektivima.

Latino diva je nosila bijelu haljinu dizajnera Georgesa Hobeika iz jesenske kolekcije koja ima vrlo izražen dekolte. Izgled je upotpunila Cartierovom dijamantnom ogrlicom. Manje elegantan nije bio ni Affleck koji se pojavio u crnom smokingu s leptir mašnom.

 | Autor : Reuters/Pixsell Foto: Reuters/Pixsell Inače, glumac u filmu na čiju su premijeru došli igra ulogu grofa Pierrea od Alencona, a svoj doprinos dao je i scenariju kojeg je radio s Matt Damonom po istoimenom romanu.

Podsjetimo, par je u Veneciju stigao prije nekoliko dana. Pažnju su privukli tijekom razgledavanja grada te ukrcavanja na turističku brodicu na kojoj su razmjenjivali nježnosti. Dodajmo još da su se popularno nazvani 'Bennifer' upoznali 2002. godine na snimanju filma. Ben je zaprosio Jennifer u studenom iste godine s 6.1 karatnim rozim dijamantnim prstenom. Par se trebao vjenčati u srpnju 2003. godine, a sve je propalo nekoliko sati prije ceremonije kada je glumac otkazao sve. Ponovno su prohodali u travnju ove godine nakon što je glazbenica prekinula s umirovljenim sportašem Alexom Rodriguezom s kojim je bila četiri godine.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije