'PRIJATELJSKI' RAZVOD

Ben i Jennifer rastaju se dvije godine nakon afere s dadiljom

Garner i Affleck
Foto: DPA/PIXSELL
1/2
14.04.2017.
u 14:26

Oboje su predali identične zahtjeve za razvod u kojima traže zajedničko skrbništvo nad njihovo troje djece . Nisu imali predbračni ugovor

Glumački par sada se i službeno rastaje nakon 12 godina braka. 'Nevolje u raju' započele su prije dvije godine kada je otkriveno da je Ben Affleck (44) imao aferu s dadiljom Christine Ouzounian. Iako je u početku glumac demantirao cijelu priču, Jennifer Garner (44) lani je potvrdila da je Ben bio s dadiljom, ali je rekla i kako to nema nikakve veze s njihovom rastavom.

- Živjeli smo odvojeno mjesecima prije nego sam uopće čula za priču s dadiljom. Ona nije imala nikakve veze s našom odlukom da se rastanemo. Jednostavno nije bila dio jednadžbe. Je li ona bila loša procjena s njegove strane, to definitivno je - rekla je tada Jennifer.

U zahtjevu za razvod oboje su zatražili zajedničko skrbništvo nad njihovo troje djece Violet, Seraphinom i Samuelom. Par nije imao predbračni ugovor, a u zahtjevu nisu definirali iznos alimentacije pa se očekuje da ju odredi sudac prije finalizacije rastave, piše 24sata.hr.

Foto: Big Pictures/Pixsell

Iako nisu naveli od kada ne žive zajedno, javno su svoju rastavu najavili u lipnju 2015. godine.
Kako par nije imao predbračni ugovor, oboje imaju pravo na polovicu bračnih stečevina. Ben vrijedi oko 735 milijuna, a Jennifer oko 420 milijuna kuna.

Američki mediji nagađaju kako će par rastavu radije dati u ruke posredniku neko sucu, a TMZ piše kako će to vjerojatno biti 'odvjetnica poznatih' Laura Wasser, čiji su klijenti bili Ryan Reynolds, Heidi Klum, Ashton Kutcher, Christina Aguilera i Johnny Depp.

Garner i Affleck upoznali su se na setu filma 'Pearl Harbor 2001. godine, ali Ben je otkrio da su se zaljubili tek kada su zajedno snimali Daredevila.2003..

Vjenčali su se 29. lipnja 2005. godine.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije