mijenja tradiciju

Beba stiže u ožujku? Meghan ne želi roditi gdje je i Lady Di

Chris Jackson/Press Association/PIXSELL
06.01.2019.
u 20:55

Običaj u britanskoj kraljevskoj obitelji je roditi dijete u bolnici i nakon poroda slikati se za fotografe, a tu je tradiciju vojvotkinja Meghan Markle (37) htjela prekinuti odlukom da će roditi kod kuće prirodnim putem. 

Ipak, čini se da se predomislila i rodit će u bolnici, ali opet mijenja 'pravila'. Dok su preminula princeza Diana i vojvotkinja Kate Middleton (36) rodile u bolnici St Mary, Meghan bi mogla roditi u Frimley Parku, piše Daily Mail. 

Bolnica Frimley Park blizu je nove rezidencije kraljevskog para u Windsoru te ju Meghan i Harry (34) smatraju najboljim rješenjem kako bi izbjegli londonsku gužvu. Naime, bolnica u kojoj su rađale Diana i Kate udaljena je gotovo 40 kilometara, prenosi 24sata.hr. 

Tradiciju rađanja u palači prekinula je princeza Diana, Harryjeva majka, jer je smatrala da je porod kod kuće opasan i staromodan, a čini se da će običaj rađanja u St Mary bolnici prekinuti Meghan. Kate je u toj bolnici rodila čak tri puta i samo nekoliko sati nakon spremno je pozirala svima okupljenim fotografima. 

Inače, mnogi kažu da se Meghan ponaša 'diktatorski' te mijenja način života i pravila svima oko sebe. Nedavno je zabranila suprugu da pije alkohol, kavu i čaj tijekom njezine trudnoće. Ta je pića Harry zamijenio mineralnom vodom, a Meghan je to učinila kako ne bi sama prolazila kroz promjene u trudnoći. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije