uljepšavanje

Baš sve za ljepotu: Lepa Brena pustila puževe po licu

Privatni album
22.03.2018.
u 08:19

Pjevačica je u Bangkoku s obitelji proslavila 26. godišnjicu braka sa suprugom Slobodanom Bobom Živojinovićem. Odsjeli su u luksuznom hotelu

Dok je odmarala na egzotičnom Tajlandu, srpska pjevačica Lepa Brena (57) podvrgnula se tretmanu uljepšavanja pomalo neobičnom metodom. Radi se o tretmanu pomlađivanja uz pomoć puževa koji joj 'plaze' po licu. 

- Sama pomisao na to da im puževi gmižu po licu mnogima nije ugodna, čak je i pomalo stresna, ali meni nije. Terapeut vam stavlja puževe koji, krećući se, ostavljaju tragove sluzi za koju tvrde da pomaže u pomlađivanju kože, zbog čega je ona poslije sjajna i meka -  rekla je pjevačica, prenosi 24sata.hr. 

Objasnila je da se puževi prije tretmana moraju temeljito očistiti, te da jedu samo organsku hranu, a prije početka procedure borave u posebnoj vrsti karantene. Isto tako, otkrila je  kako se nije podvrgavala estetskim zahvatima ali kako redovito podliježe tretmanima ljepote.

Brena je u Bangkoku s obitelji proslavila 26. godišnjicu braka sa suprugom Slobodanom Bobom Živojinovićem. Odsjeli su u luksuznom hotelu u Koh Samuiju

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?