SVIMA NEDOSTAJE

Balaševićeva kći objavila grafit u spomen na njenog oca, poruka je jasna

Zarko Basic/PIXSELL
28.03.2021.
u 19:51

Pa dobro, gdje si ti?, napisao je netko na zidu, referirajući se tako na Balaševićev istoimeni hit iz 2000. godine

Jovana Lola Balašević, kći pokojnog glazbenika Đorđa Balaševića, na svom je Instagram profilu podijelila grafit kojeg je netko ispisao u čast na njenog pokojnog oca. 

- Pa dobro, gdje si ti?, napisao je netko na zidu, referirajući se tako na Balaševićev istoimeni hit iz 2000. godine. 

Podsjetimo, Lola je na Instagramu nedavno podijelila video koji je izmamio suze mnogim njezinim pratiteljima i obožavateljima njenog oca Đorđa Balaševića. "Najviše volim tatu kao tatu" - piše u opisu videa koji je glumica Jovana Balašević objavila na svojoj društvenoj mreži, a video je samo dio reportaže koja se na televiziji prikazivala povodom smrti njezinog oca. 

Foto: Instagram/riley.loudermilk

Lola je snimila taj video dok se reportaža prikazivala na malim ekranima, a u tom prilogu koji je snimljen dok su ona i njezina sestra Jelena bile djevojčice, njih dvije pred tv kamerama pričaju kakav je njihov otac Đorđe Balašević. Jovana u videu kaže kako najviše voli tatu kao tatu. U snimci koje je pustila na Instagramu u pozadini se čuje kako plače dok snima reportažu s televizije.

Glazbenik Đorđe Balašević izgubio je životnu bitku 19. veljače u 68. godini nakon što se borio s upalom pluća. Imao je i COVID-19 te da je preminuo uslijed pogoršanja zdravstvenog stanja. Podsjetimo, nedavno je bio primljen u novosadsku bolnicu s upalom pluća. Panonski mornar imao je puno obožavatelja i u Hrvatskoj, a redovito je punio naše najveće arene, poput zagrebačke i pulske.

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar MK3
MK3
23:39 28.03.2021.

Otišao je u Honduras...

Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije