SIMPATIČNA VODITELJICA

Antonija Blaće pokazala dio svog stana, pratitelji oduševljeni: 'Prekrasno, koja čarolija'

Antonija Blaće
Instagram
15.10.2022.
u 17:57

Bivša sudionica reality showa Big Brother i poznata hrvatska voditeljica Antonija Blaće (43) svojim pratiteljima otkrila je dio svog zagrebačkog stana na koji je posebno ponosna. Riječ je o radnoj sobi koju je Antonija uredila s posebnim guštom, a rezultatom se sada i ponosno pohvalila. 

- Kad uspiješ u par kvadrata staviti sve. Zamišljeno kao mini radna soba, u praksi ležalište, odmaralište, chillalište, čitalište, relaksiralište, ljubilište, gostilište, mazilište i češkaliste kad Čarli dođe, promišljalište, a ako ću biti iskrena povremeno i skladilište (kad dođem sa sto torbi i vrećica sa snimanja). Još ima par detalja koje moram dodati, ali vidi se već sad ljubav ove sobice - napisala je Blaće u opisu snimke svoje radne sobe koju je podijelila s pratiteljima. 

 

 

Ispod objave odmah su se počeli nizati komentari oduševljenih pratitelja. "Lijepo si uredila sobu", "Woooooow", "Baš mi se sviđa tvoj stil", "Prekrasno", "Koja čarolija", samo su neki od komentara ispod snimke. 

Jedan od detalja koji se posebno ističe u sobi je karikatura Antonije u vjenčanici i njezinog supruga Hrvoja Brlečića u odijelu. Na simpatičnoj slici ispisan je i datum njihova vjenčanja 26.06.2015. 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije