TURBULENTAN ODNOS

Ante Gotovac i bivša supruga Simona zajedno na obiteljskom okupljanju: 'To mi je najvrjednije na svijetu'

Marijan Delija/24sata
25.10.2021.
u 17:42

Njihov razvod je finaliziran 2010. godine i 11 godina kasnije ovaj bivši bračni par je konačno u dobrim odnosima.

Simona Mijoković i Ante Gotovac imali su turbulentan brak i nakon šest godina zajedničkog života 2008. godine Simona je odlučila kako je vrijeme da stavi točku na i njihovom odnosu.

- Dugo sam vjerovala da možda i mogu spasiti naš brak. Poput lavice sam se borila skupljajući mrvice naše ljubavi da bih našoj obitelji osigurala budućnost. Nekako sam se nadala da će Ante postati bolji, da će shvatiti kako griješi, da mene i Gabrielu ipak voli i da će se promijeniti, prestati s razuzdanim životom, ali to se nije dogodilo - rekla je Simona kada se odlučila rastati od Ante s kojim ima kćer Gabrijelu.

Njihov razvod je finaliziran 2010. godine i 11 godina kasnije ovaj bivši bračni par je konačno u dobrim odnosima i Ante Gotovac o tome je pričao pred kamerama RTL-a.

- Simonom imam uredan kontakt i o njoj sve najbolje uvijek. Gabrijelu, nažalost, slabije vidim pošto je u Austriji. Velika je razdaljina i ova situacija s koronom strahovito ometa dolazak u Zagreb, pa i općenito viđanje Gabrijele. To mi je baš veliki problem i zbog toga mi je žao. Inače, imamo odličan odnos - rekao je Gotovac.

Ovog tjedna se s 15-godišnjom Gabrijelom uspio vidjeti u Zagrebu, a susreo se i s bivšom suprugom jer su svi zajedno bili prisutni na krštenju Simoninog nećaka Davida. O tom zajedničkom okupljanju Ante nije bio voljan pričati i samo je poručio:

- Sad je sve super, to mi je najvrjednije na svijetu.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije