Nema odmora

Anja Alavanja pokazala kako izgleda ljetovanje s obitelji

anja alavanja
11.07.2021.
u 09:55

TV voditeljica Anja Alavanja (38) nedavno je postala majka po treći put. Nakon dva sina iz prvog braka, Ivora (5) i Jakova (9) koje je dobila s glazbenikom i ekonomistom Željkom Romcem (53), stigao je još jedan mali dječak kojeg je dobila s nogometnim trenerom i ekonomistom Vedranom Viljevcem (34).

Anja je trenutačno s obitelji na odmoru u Istri, a na Instagramu je pokazala kako izgleda ljetovanje s tromjesečnim sinčićem Danom.

"Ljetovanje s bebom koju se ne smije spustiti u kolica u budnom stanju", napisala je voditeljica pokraj videa  i dodala da joj je Dan stalno u rukama.

"Kao da sebe gledam", "I ovdje isto. S tim da ova beba ima osam kilograma", "Nosiljka spašava, bar je meni pomogla", poručile su joj pratiteljice. 

Inače, Anji je ovo prvo dijete s nogometnim trenerom Vedranom Viljevcem  s kojim je pronašla sreću nakon razvoda od supruga Željka Romca. Za njihovu vezu doznalo se krajem siječnja, a nedugo nakon toga otkrilo se i da je voditeljica ponovno u drugom stanju. – Nisam ni sanjala da ću opet biti okupirana kolicima, pelenama i noćnim buđenjem, ali kad dolazi malo biće, na svijet, to može značiti samo jedno – sreću i ljubav – otkrila je Anja tada. U medijima je progovorila i o imenu.

– Svi su mi priželjkivali curicu pa i ja sama, eto, da ispunim kvotu, ali sam bila nekako baš sretna kad sam čula da je još jedan dečko. Ipak sam u muškim stvarima, igračkama, sportu zadnjih devet godina. Odlučili smo se za ime skoro iz prve. Nisam htjela da bude preučestalo, ali opet da bude jednostavno – pripomenula je nasmijano poznata voditeljica koja se 2020. razvela od bivšeg supruga.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije