REVIZIJA SJEĆANJA

Anđa Marić prisjetila se teškog perioda prije 15 godina: Osjećala sam se užasno, suze su mi navirale same

Anđa Marić
Luka stanzl/PIXSELL
13.03.2024.
u 10:12

Sjećam se da mi se u tom trenutku činilo kao da mi se svijet ruši, napisala je Anđa uz fotografiju koja je snimljena u tom za nju teškom životnom periodu

Pjevačica i spisateljica Anđa Marić na Instagramu je objavila fotografiju snimljenu prije 15 godina i prisjetila se kako se osjećala tijekom tog snimanja. - Evo zašto je revizija sjećanja nešto izuzetno: upravo te sedmice, prije 15 godina, nastala je ova fotografija u stanu moje bake Agnes u Budimpešti. Snimio me je moj prijatelj i bivši suprug, Matjaž Zore @matzban, koji mi je fotografiju poslao nešto ranije. Sjećam se da mi se u tom trenutku činilo kao da mi se svijet ruši. Tek što mi je suprug uručio papire za razvod, trudila sam se pred petoricom prijatelja i suradnika—mojim frizerom, šminkerom, dizajnerom—stvoriti privid da je sve u najboljem redu. Ali Matjaž, gledajući me kroz objektiv, rekao mi je: “Ti meni ne možeš lagati.” Osjećala sam se užasno, suze su mi navirale same.- prisjetila se Anđa i nastavila: 

- Dok razmišljam o prošlosti i preobražavam te uspomene, gledajući ovu sliku shvaćam da je ona najdivniji hommage mojoj baki, Mađarskoj, glazbi, djetinjstvu, i kulturi koji smo ikada mogli stvoriti. To se dogodilo samo nekoliko mjeseci nakon što je album projekta Kisha, “A Nyár”, izdan u Mađarskoj na mađarskom jeziku. Proglašavam da su ovo predivne uspomene. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Anđa Marić (@andjamarics)

 

Anđa je godinama vodila iscrpljujuću borbu za skrbništvo nad sinom i prije osam godina je slovenski sud donio odluku i Anđa je tada napokon dobila skrbništvo nad sinom Gašperom kojega je dobila u braku s Primožem Dolničarom. Nedavno je na društvenim mrežama objavila video u kojem se prisjetila svoje borbe i pružila je podršku Severini koja prolazi kroz sličnu situaciju. Ispričala je kako svom sinu nikada nije htjela govoriti ružno protiv njegovog tate jer dijete jednako voli i majku i oca i nije htjela da joj sin pomisli kako mrzi i njega.

- Draga, moram ti reći da iskreno suosjećam s tobom, ali da to ništa ne znači! To je farsa i laž koju radi sud, umjetna tvorevina koja nema veze s pravdom. Prošla sam to tri puta, potpuno oduzimanje skrbništva i vidi sad. Jači smo nego ikad. Sve to je pobjeda za tebe u očima tvojeg djeteta. Vidjet ćeš. Sada točno kužim kakve svinjarije radi njegov tata. Ne bi se na njegovom mjestu toliko zamjerala mladom dečku i stala između njega i njegove mame - posljedice u njihovom odnosu su skoro nepopravljive. Vidjet ćeš - rekla je Anđa. 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije