BORBA S BOLEŠĆU

Anđa Marić objavila video u kojem hoda sa štakom: 'Pobijedila sam sram, nije mi pala kruna s glave'

Foto: Privatni album
1/2
11.11.2021.
u 20:23

Pjevačica i spisateljica Anđa Marić (44) podijelila je video na svojem YouTube kanalu u kojem hoda uz pomoć štake. Anđa se inače već godinama bori s multiplom, a sada je kako kaže odlučila pobijediti svoj sram.

Pjevačica i spisateljica Anđa Marić (44) podijelila je video na svojem YouTube kanalu u kojem hoda uz pomoć štake. Anđa se inače već godinama bori s multiplom, a sada je kako kaže odlučila pobijediti svoj sram. - Kako sam pobijedila sram i nije mi pala kruna s glave – pogledajte u videu. Nikada nisam prikazivala kako hodam jer me bilo sram, bilo me sram da padam, da trebam pomoć,da sam bolesna, da mi se zavrti bla bla- napisala je Anđa na Twitteru. Video koji je snimljen u SAD-u. Spisateljica je odlučila pobijediti sram i pokazati pratiteljima da je to ona, a u videu se također pojavila i njezina prijateljica. -Sram je vrlo ljudska kvaliteta ali vrlo toksična. Svijet promovira savršenstvo nikada nismo dovoljno dobri, dovoljno uspješni, dovoljno bogati, dovoljno zgodni, dovoljno mladi… Umjesto savršenstva trebalo bi promovirati ranjivost- dodala je Anđa.

Inače, Anđi je prije deset godina dijagnosticirana multipla skleroza, a nakon potvrde liječnici su joj davali najgore rezultate. Iako su ju uvjeravali da će joj od tog trenutka biti samo gore, Anđa se nikada nije predala i niti je dopustila da joj autoimuna bolest odredi život.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije