Odluka suda

Anđa Marić nakon šest godina dobila skrbništvo nad sinom

Anđa Maric
17.02.2016.
u 10:22

Sam Gašper je bio presretan kada je čuo za presudu i sada on stalno živi kod majke u Zagrebu

Anđa Marić (39) nikada nije prestala vjerovati da će dobiti skrbništvo nad sinom i sada je napokon dobila presudu kojoj se nadala, piše Story.

Slovenski sud potkraj prošle godine dodijelio joj je skrbništvo nad 12-godišnjim Gašperom, za koje se borila s bivšim suprugom, Primožom Dolničarom. Sve se promijenilo kada je u Sloveniji slučaj preuzela nova sutkinja. Ona je Anđi rekla kako slučaj nije ni trebao toliko trajati jer je dijete već šest puta reklo gdje želi živjeti te da nema potrebe za daljnjim natezanjem. Čak je i vještakinja, koja je prije rekla da bi dijete trebalo biti s Primožem, rekla da djete već godinu i pol živi u Hrvatskoj te da ne bi bilo dobro da ga se prisilno vraća tati. Tada je sutkinja Anđi dodijelila skrbništvo i alimentaciju . Primož je bio bijesan.

Sam Gašper je bio presretan kada je čuo za presudu i sada on stalno živi kod majke u Zagrebu te svaka dva tjedna odlazi na susret s tatom, s kojim provodi i pola praznika.

Anđa se sada planira posvetiti svom zdravlju te je odlučna u namjeri da pobijedi multiplu sklerozu.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije