ljetna svadba

Anamarija Asanović: Nakon poroda planiramo se vjenčati

Anamarija
05.01.2016.
u 17:00

Mlada dizajnerica početkom veljače treba roditi malenu curicu i u njoj se izmjenjuju osjećaju sreće i uzbuđenja kada razmišlja o danu kada će dobiti bebu, piše Story

Anamarija Asanović u sretnoj je vezti sa surferom Marinom Siriščevićem, s kojim očekuje djevojčicu. Par bi svoje prvo dijete trebao dobiti početkom veljače i cijela obitelj jako je uzbuđena što će dobiti još jednog člana. 

Aljoša Asanović oduševljen je što će postati djed, a Anamariji je majka Katarina najveća podrška tijekom trudnoće te joj njezini savjeti neizmjerno pomažu da što lakše prebrodi ove dane. Nakon poroda, Anamarija i Marin mogli bi uploviti i u bračnu luku.

- Imamo neke planove i želje, ali sada nam je prioritet porođaj i beba, nakon toga ćemo planirati intimnu proslavu naše ljubavi. Zasad samo znam gdje bih željala da to bude, a preduvjet je da bude ljeto. Vjenčanje će definitivno biti poslije rođenja naše malene i bit će to netipična proslava ljubavi - rekla je Anamarija za Story.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije