USPJELI SU OSTATI PRIJATELJI

Ana Gruica Uglešić objavila fotografiju sa suprugom i bivšim partnerom: Možda sam imala sreće

instagram
09.01.2022.
u 12:05

Glumica je objavila fotografiju na kojoj je sa suprugom Boranom, bivšim partnerom Hrvojem Šalkoviće i njihovim sinom Ivanom Maratom.

Da bivši partneri mogu ostati prijatelji i nakon prekida veze najbolje pokazuju Ana Gruica Uglešić i Hrvoje Šalković koji su prekinuli prije pet godina. U vezi su dobili sina Ivana Marata koji je bio glavni razlog da ostanu u dobrim odnosima. 

- Ok. Možda sam imala sreće (kako neki vole reći), a možda je ključno shvatiti da "ja" nije bitno u ovoj priči nikome. Kad bi svi mjerili uspjeh odnosa po dječjem osmijehu onda ovo nije mission impossible - napisala je glumica uz fotografiju na kojoj je sa suprugom Boranom Uglešićem, sinom Ivanom Maratom i bivšim partnerom Hrvojem Šalkovićem. 

- Mi smo se zdravo razišli, nije išlo. Odlično se slažem i s Aninim novim suprugom, zreli smo ljudi, nismo klinci - rekao je pisac Šalković u jednom intervju prije dvije godine. Kada su se razišli glumica Ana Gruica je u jednom intervju izjavila kako nijedan razlaz nije lak.

Foto: Instagram

-  Razlaz nikada nije lak ni za roditelje ni za djecu, kako u emotivnom tako i u organizacijskom smislu. Ali zar nije bolje da djeca vide nasmijane roditelje odvojeno, nego tmurna i nesretna lica zajedno? - izjavila je tada Gruica.

Hrvoje redovito dolazi u Split i kaže kako ga bivša i njezin suprug uvijek lijepo ugoste,  a on im uzvrati istom mjerom kada Ivana Marata dovedu u Zagreb. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije