ZAPJEVAO

Alen Vitasović snimljen u javnosti prvi puta nakon pada: Gostovao na koncertu i pridržavao se za klavir

Alen Vitasović
Foto: Srecko Niketic/PIXSELL
1/2
28.08.2022.
u 18:21

Vitasović je ovog puta nastupio kao gost na obljetničkom koncertu Brune Krajcara. Alen je izašao na pozornicu te zapjevao, a tijekom nastupa pridržavao se za klavir kako bi mu bilo lakše stajati.

Pjevač Alen Vitasović (54) snimljen je u javnosti prvi put nakon pada na svom koncertu. Vitasović je ovog puta nastupio kao gost na obljetničkom koncertu Brune Krajcara. Alen je izašao na pozornicu te zapjevao, a tijekom nastupa pridržavao se za klavir kako bi mu bilo lakše stajati. 

Foto: Srecko Niketic/PIXSELL, ilustracija

Prošloga tjedna se pjevač našao u fokusu javnosti nakon što se društvenim mrežama proširila snimka na kojoj se vidi kako pada s bine usred koncerta povodom Trke na prstenac. Vitasović je pjevao svoje hitove i sjedio na stolcu, a dok je izvodio stihove "Nisi više mlada, sve kašnije ti se spi" ustao je sa stolca i pao na pozornici. Iz publike je brzo priskočila jedna dama i pomogla je Alenu da ustane što se može vidjeti i na snimci.

Što se točno dogodilo medijima je objasnio i sam Vitasović nakon što se snimka vrtoglavo počela širiti društvenim mrežama.

- Ništa mi nije bilo. Bio sam potpuno trijezan. Digao sam se sa stolice te su mi koljena popustila zbog bolesti - rekao je Vitasović za 24sata.  Podsjetimo, Vitasović je u ožujku prebolio koronavirus i bio je u jako lošem stanju te mu je trebalo dosta vremena da se oporavi, a život mu je visio o koncu što je i ispričao gostujući na televiziji UNA.

- Stvarno sam bio na rubu, na podu – mrtav. Bez zraka sam ostao, sestre i doktori su me oživljavali. Nešto mi se u mozgu dogodilo, neki klik – e nećeš, majku ti tvoju, ovako kao neko jadno pseto umrijeti, nećeš i digao sam se. Još uvijek nisam dobro i oporavljam se, jučer sam nakon deset godina plivao u moru – rekao je u intervju koji je dao u lipnju.

Govorio je i o svom problemu s alkoholom te je rekao kako je bio na Rabu na liječenju i prebrodio je taj period i kazao je kako mu je alkohol napravio 90 posto zla u životu i dodao je kako je sad u dobroj fazi.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije