OBITELJSKI ČOVJEK

Alen Vitasović: Samo me moja djeca nisu nikad razočarala...

Ivana Ivanovic/PIXSELL
24.05.2017.
u 11:56

U trenutku najveće slave, Vitasović je oženio Sandru, učiteljicu iz Ližnjana, a nedavno su proslavili 22 godine braka. Imaju sina Ivana i kći Miju

Glazbenik je progovorio o skandalima koji ga prate i o odnosu sa suprugom Sandrom, sinom Ivanom (21) i kćeri Mijom (15).

- Svi znaju da me prati loš glas, sto godina sam na sceni, zna se da sam imao skandala, osobito vezanih za određene bolesti, alkoholizam i slično - rekao je Alen Vitasović za Story i dodao kako je svjestan da neke nastupe nije odradio kako treba zbog alkohola.

Osim toga, Vitasović (49) tvrdi kako se muči i trudi na sceni, ali ga ljudi gledaju s podsmjehom i da ga stigmatiziraju.

- Tada možeš biti trijezan deset godina, jedanaestu popiješ jedan gemišt i ponovo si sve zeznuo - kaže i dodaje kako je sada sve pod kontrolom.

U trenutku najveće slave, Vitasović je oženio Sandru, učiteljicu iz Ližnjana, a nedavno su proslavili 22 godine braka. Kaže kako je za brak bitna ljubav, ali je poštovanje još važnije.

Ispričao je da kći želi biti medicinska sestra, a sin radi na benzinskoj crpki. Jedina želja mu je da budu zdravi. Alen kaže kako su ga mnogi razočarali, ali da su djeca uvijek bila uz njega.

- Oni te osjećaju u srcu, vole svog tatu i znaju da ih nikad nije prevario niti im napravio išta loše. Dao sam im sve što sam mogao - rekao je, prenosi 24sata.hr. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?