ZABRANILI MU ULAZAK

Alen Islamović ne smije u Kanadu: 'Šokiran sam, svijet je skrojen od laži'

Nina Đurđević/Pixsell
13.10.2019.
u 14:16

- Danas živimo u svijetu u kojem je nekima omogućeno da tako lako putuju i obavljaju svoje poslove, a nekima se otežava i brani - rekao je vidno razočaran Alen.

Alen Islamović trebao je u petak nastupiti na koncertu Bijelog dugmeta u Vancouveru, no u Kanadu nije ni otputovao, pa tako neće pjevati ni večeras u Torontu. Razlog je, kako je Alen kazao obožavateljima na Facebooku, jer nije dobio vizu za Kanadu. 

- Danas je svijet skrojen od laži gdje svaka nada nema smisla gdje se jedni smatraju važni a drugi nevažni gdje jedni mogu imati sve a drugi ništa, gdje se čak i prava na život smatraju ništavnim. Ovo je stvarnost u koju upadamo i mi umjetnici i gdje nam podmeću labirinte, prepreke i zasjede. Još jednom izražavam duboko žaljenje svima koji su srcem došli na te koncerte - napisao je uz snimku Alen, te kazao kako se do zadnjeg trena nadao da će viza stići barem do nedjelje, kako bi nastupio u Torontu. No, ni od toga nema ništa. 

- Danas živimo u svijetu u kojem je nekima omogućeno da tako lako putuju i obavljaju svoje poslove, a nekima se otežava i brani - rekao je vidno razočaran Alen. Inače, koncert u Vancouveru posjetilo je oko 1000 ljudi, koji su bili razočarani, a o tome su pisali na Facebook stranici koncerta. 

- Koncert ste trebali nazvati Goran Bregovič i trubači. Sramota, da sam htjela slušati trube, ne bih išla na rock koncert - napisala je jedna gospođa. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije