PJEVALA U VARŠAVI

Albina Grčić se javila iz Poljske, pozitivna je na koronu i ne može se vratiti kući

instagram
09.08.2021.
u 16:31

Hrvatska predstavnica na ovogodišnjem Eurosongu Albina Grčić boravi u Poljskoj gdje je bila jedna od sudionica festivala poljske nacionalne televizije. Pjevačica je danas objavila na Twitteru kako je pozitivna na koronavirus i napisala je kako se zbog toga ne može vratiti kući.

- Dakle, pozitivan test na Covid u Varšavi. Ne možeš se vratiti doma avionom, ali možeš se snalaziti po Poljskoj javnim transportom da dođeš do mjesta gdje si boravila. Ima smisla - napisala je pjevačica iz Splita. Obožavatelji su joj napisali poruke podrške a Albina nije napisala ima li kakve simptome ni kako se osjeća. Nedavno je objavila novi singl i spot „La La Love“ i riječ je o pjesmi koju je Albina napisala i to na španjolskom.

- Zašto baš španjolski? Pa vrlo jednostavno - zato što pjesma u velikoj mjeri posjeduje taj latino prizvuk koji se najbolje ljubi upravo sa španjolskim jezikom!Svi koji me poznaju, znaju da gotovo razmišljam na tom jeziku! - objasnila je Albina zašto baš španjolski koji je kroz godine učenja dovela do savršenstva. Po povratku iz Varšave imala je plan snimiti i novu pjesmu o kojoj nije još ništa htjela otkriti u javnosti, ali taj plan će sada za neko vrijeme morati odgoditi.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije