DORA 2021

Albina Grčić odlazi u Rotterdam na Eurosong

13.02.2021.
u 23:06

Za prestižnu statuu Dore i odlazak na Eurosong u Rotterdam u svibnju ove godine borilo se 14 izvođača koji su odabrani u sklopu natječaja na koji je pristiglo 135 prijava i ukupno 140 pjesama.

Pobjednica ovogodišnje Dore je Splićanka Albina Grčić! Pjesmom "Tick Tock" osvojila je 120 bodova od publike te će predstavljati Hrvatsku u Rotterdamu na Eurosongu u svibnju.

Večerašnji spektakl Dora 2021, izbor hrvatske pjesme za pjesmu Eurovizije, u Opatiji održao se kao i po običaju u dvorani Marino Cvetković, samo zbog epidemioloških razloga, bez publike i prisustva akreditiranih fotoreportera i novinara. Voditeljice ovogodišnje Dore bile su Daniela Trbović (58), Barbara Kolar (50) , Jelena Lešić (32) i Doris Pinčić (32). Dok su sve već barem jednom imale priliku voditi Doru, za Barbaru Kolar ovo je prvi put da se nalazi na toj pozornici kao voditeljica.

Za prestižnu statuu Dore i odlazak na Eurosong u Rotterdam u svibnju ove godine borilo se 14 izvođača koji su odabrani u sklopu natječaja na koji je pristiglo 135 prijava i ukupno 140 pjesama. Žiri u sastavu: Andrej Babić (HGU, HDS), Hrvoje Prskalo (HDS), Matija Cvek (HGU), Monika Lelas (HRT – HRA) i Uršula Tolj (HRT – HTV) višestruko je preslušao pristigle skladbe te jednoglasno izabrao 14 pjesama koje će se predstaviti na ovogodišnjoj Dori te četiri rezervne skladbe: Brodolom (Elis Lovrić), Megaloman (Endi feat. Lora), Soldier (Pjerino Ružević) te Only love (Z/11).

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije