objavila fotografiju

Adele službeno potvrdila vezu s agentom LeBrona Jamesa: 'Pa tko ti je taj zgodni muškarac?'

Foto: instagram
1/3
20.09.2021.
u 07:22

Rich Paul i Adele su u vezi nekoliko mjeseci

Pjevačica Adele (33) prvi puta je na Instagramu objavila fotografiju uz svojeg dečka. Kako se u medijima već neko vrijeme šuška o njihovoj vezi, pjevačica je napokon odlučila potvrditi šuškanja.

Da bi njezini obožavatelji mogli otkriti sretnu vijest, morali su malo bolje pogledati fotografije jer ju je Adele objavila tek treću u nizu.

Foto: Instagram

Fotografija je ubrzo sakupila preko pet milijuna lajkova i više od 40.000 komentara oduševljenih pratitelja, piše 24sata.hr

- Vrištim! - napisala je jedna vesela obožavateljica.

- Napokon! Želim ti da i ti sada nađeš sreću - dodala je druga.

- Tko je ovaj zgodni muškarac? - upitala je šaljivo treća.

Rich Paul (39) i Adele su u vezi nekoliko mjeseci. Šuškanja su započela kada su zajedno bili na finalu NBA-a u Phoenixu sredinom srpnja. 

Foto: Profimedia

Pjevačica i agent košarkaša LeBrona Jamesa navodno su u vezi još od svibnja, pišu strani mediji.

Adelina nova ljubav i američki sportski agent osnovao je Klutch Sports Group koja predstavlja istaknute igrače poput LeBrona Jamesa, ali i neke igrače NFL-a.

Pjevačica je s ovom vezom puno otvorenija nego kad je bila u braku sa Simonom Koneckijem (46). Par zajedno ima sina Angela (8), nad kojim imaju zajedničko skrbništvo.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije