OTVORENO PROGOVORILA

Adele priznala pred publikom: Sjećam se da sam do 11 ujutro popila četiri boce vina

Foto: Screenshoot
30.03.2023.
u 10:33

Kao i svi mi 2020. godine sam htjela izdati album, ali sam završila doma s alkoholom, iskreno je priznala na sceni tijekom jednog od koncerata u Las Vegasu

Glazbenica Adele priznala je na koncertu u Las Vegasu da je tijekom lockdowna pila velike količine alkohola. Adele je držeći čašu vina na sceni publici priznala da je jednog dana tijekom lockdowna do podneva popila četiri boce vina.

- Sjećam se kad sam došla ovdje tijekom lockdowna, do 11 ujutro sam popila četiri boce vina. Kao i svi mi 2020. godine sam htjela izdati album, ali sam završila doma s alkoholom - rekla je pjevačica pred publikom te dodala da je alkohol izbacila iz života kada je počela vježbati i hraniti se zdravo.

- Prestala sam piti. To je jedan sjajan način da upoznate sebe - piti vodu i ostati trijezni -  zaključila je.

Glazbenica je nedavno pred publikom pričala o još jednom velikom problemu. Naime, otvorila je dušu i  i progovorila o mentalnom zdravlju. Kako je otkrila, ponovno razgovora s terapeutom nakon razvoda od bivšeg supruga Simona Koneckog 2019. godine.

– Ponovo sam krenula na terapiju jer nekoliko godina nisam išla. Morala sam početi. Ranije, kada sam prolazila kroz razvod, išla sam na pet terapija dnevno. Ali prestala sam se smatrati odgovornom za vlastito ponašanje i stvari koje sam rekla – rekla je Adele te priznala kako joj je terapija potrebna kako bi dala najbolje od sebe u idućim nastupima. Dodala je i kako namjerava raditi na sebi iz tjedna u tjedan.

– Moja terapija ovog tjedna bila je stvarno zanimljiva. Bila je upravo o ovim mojim koncertima. Uvijek postanem tako emotivna. Volim stvarati glazbu, ali postoji nešto u nastupu uživo što me zapravo užasava i ispunjava strahom – iskrena je bila pjevačica.

Inače, glazbenica koje je ranije svoj privatni život držala dalje od očiju javnosti, nedavno se i zaručila za dugogodišnjeg dečka, sportskog agenta Richa Paula. Sportskom agentu je jednom prilikom i javno izjavila ljubav. 

U prosincu je odala počast svom dragom posvetivši mu pjesmu tijekom jednog od svojih nastupa u Vegasu. Pjevačica  mu je otpjevala "Happy Birthday" tijekom svog seta. Dodala je: 'I volim ga više od samog života, pa možemo li mu čestitati rođendan? Njegovo ime je Rich!'

Adele i Rich upoznali su se na zabavi prije nekoliko godina, a svoju vezu objavili su u ljeto 2021. Pjevačica je prije bila u braku s poduzetnikom Koneckim, s kojim ima devetogodišnjeg sina Angela.Paul je jedan od najuspješnijih sportskih agenata prema magazinu Forbes, a osnovao je Sports Group koja zastupa poznata košarkaška imena kao što su LeBron James,Trae Young i Ben Simons.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije