Uspješnija je:

Adele je zaradila više novca od idola Beyoncé

Adele
24.10.2016.
u 19:45

Prije prvog susreta s Beyoncé uhvatio me je strašan napadaj panike. Prišla mi je, sva onako božanstveno lijepa, i rekla da se osjeća kao da sluša Boga kad ja pjevam. Mislila sam da ću umrijeti od sreće, izjavila je Adele (28), prenosi 24sata.hr

Višestruka dobitnica Grammyja nikad nije skrivala oduševljenje kolegicom, a danas, prema Billboardu, očito zarađuje više od nje. Engleskinja, koja trenutačno na svjetskoj turneji Adele promovira treći album '25', zaradila je milijardu kuna u 2016. samo od gaža. Tako je iza sebe ostavila i Beyoncé Knowles (35) te njezinu turneju 'Formation'.

 

MTV Video Music Awards - Arrivals - NYC | Autor: Abaca USA/Press Association/PIXSELLfoto: Abaca USA/Press Association/PIXSELL

Ljubav je obostrana: Adele i Beyoncé međusobno se poštuju i rado bi snimile duet

- Adele je u listopadu bila uspješnija od konkurentice. Prodala je više od milijun i pol ulaznica, a turneja joj traje do kraja studenoga. Svaka pjesma joj vrijedi 74.400 funti (622.000 kuna), a riječ 31 funtu (260 kuna) - tvrde iz Billboarda.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije