odlučila prestati

Adele fanovima obećala da više neće prostačiti na koncertima

Adele
10.08.2016.
u 08:44

Nakon što ju je obožavatelj opomenuo da previše psuje, Adele je odlučila poraditi na svom načinu izražavanja. Pjevačica zbog sina želi prestati govoriti prostote

Obožavatelj me iz prvog reda opomenuo da previše psujem, pa sam odlučila prestati, rekla je Adele (28) na koncertu u Los Angelesu. Pjevačica je i majka trogodišnjeg Angela zbog kojeg želi prestati govoriti prostote iako to, kaže, voli više od ičega.

- Prava sam Engleskinja. To je dio moje rock’n’roll strane, ali suzdržat ću se, iako sam sigurna da isto ovo, primjerice, od benda Muse nikad nisu tražili - izjavila je dobitnica Grammyja, prenosi 24sata.hr.  

Inače, pjevačici je nedavno odbijena kartica u trgovini švedskog modnog brenda.

- Osjećam se poniženo iako me u trgovini nisu prepoznali - kaže pjevačica te dodaje kako je kupovinu ipak uspjela obaviti u drugoj trgovini. Požalila fanovima na koncertu u Kaliforniji kako je imala novca, ali je došlo do pogreške. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije