Za nepovjerovati

5 bizarnih seks rekorda: Žena doživjela 134 orgazma u satu

orgazam
Foto: Dreamstime
1/2
21.03.2016.
u 19:50

Otkrijte koji su službeno najveće orgije na svijetu, koji je rekord u broju orgazama

Seks je područje vječnog ljudskog interesa, pa ne čudi da se i često istražuje. Otkrijte koji su službeno najveće orgije na svijetu, koji je rekord u broju orgazama. 

Najveći penis koji mjeri 34,2 cm Amerikanca Jonaha Falcona, vagina opsega 48 cm Anne Swan iz Škotske (po opsegu glave djeteta kojeg je rodila) do mlaza ejakulacije koji je letio 579 cm Horsta Schulza - seks je nepresušna tema i područje za obranje rekorda. 

- Znanstvenici iz Centra za bračne i seksualne studije u Kaliforniji izmjerili su najveći broj orgazama u jednom satu. Rekorderka je bila žena s njih čak 134 (s novim orgazmom otprilike svakih 44 sekunde). Za muškarce, rezultat je bio puno skromniji - drži ga muškarac s 16 orgazama u sat vremena.

- Najveći muzej penisa u svijetu, onaj u islandskom Reykjaviku otvoren 1997. danas sadrži i izlaže preko 300 primjeraka penisa, uključujući onaj hrčka i 92 druge vrste. Prijavljuje se i sve veći broj muškaraca koji bi voljeli donirati svoj penis nakon smrti, no znanstvenici zahtijevaju da takav penis ima neku značajnu osobitost.

-Muškarci se često hvale svojom vještinom otkapčanja grudnjaka, a sadašnji rekord drži Thomas Vogel koji ih je otkopčao čak 56 u minuti, a impresivan je podatak da se pritom služio samo jednom rukom.
Najveće orgije u svijetu održale su se u velikom skladištu u Japanu gdje je istovremeno općilo čak 250 parova. Sve je to snimala filmska ekipa. Svih 500 amatera prošli su testiranje na seksualne bolesti.

-Najsnažnija vagina na svijetu službeno pripada ruskoj gimnastičarki Tatyani Kozhevnikovoj, koja svojim genitalijama može podići čak 14 kilograma. Kaže kako je to rezlutat svakodnevnog vježbanja vaginalnih mišića po pet minuta tijekom 20 godina.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije