Unitedova bomba

Senzacija s Otoka: Lampard prelazi u Manchester United!?

'Chelsea\'s midfielder Frank Lampard celebrates after winning the UEFA Champions League second leg semi-final football match Barcelona against Chelsea at the Cam Nou stadium in Barcelona on April 24,
'ADRIAN DENNIS'
08.01.2013.
u 13:04

Lampardu ovo ljeto istječe ugovor s Chelseajem, a londonski mu ga klub ne želi produljiti pa će moći otići kao slobodan igrač

Na Otoku će se, čini se, dogoditi nešto što bi prije samo godinu dana bilo nezamislivo! Frank Lampard, ikona Chelseaja, vrlo je blizu prelaska u redove ljutitoga rivala Manchester Uniteda!

Ikoni londonskoga kluba, naime, na kraju ove sezone istječe ugovor, a kako mu ga Chelsea ne namjerava produljiti, moći će otići bez odštete. Potencijalnih je "udavača" mnogo, ali engleski mediji nagađaju da je dovođenju Lamparda najbliži United. Sir Alex Ferguson drži da taj veznjak može dati još puno na terenu, a oduvijek ga je iznimno cijenio. Štoviše, prije nego što je došao u Chelsea iz West Hama 2001., Fergie ga je pokušao dovesti na Old Trafford.

Manchester United već je kontaktirao nogometaševe zastupnike i nudi Lampardu ugovor na godinu dana uz mogućnost produljenja za još jednu sezonu, ako sve ispadne dobro.

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije