nevjerojatno

Scijentološka crkva imala audiciju za suprugu Toma Cruisea!

'Tom Cruise, Katie Holmes and Suri depart Il Cantinori in New York. Photo: Press Association/Pixsell'
'Jackson LeePress Association/Pix'
27.08.2013.
u 19:55

Anette Iren Johansen iz Norveške bila je na audiciji za Tomovu treću suprugu u scijentološkoj crkvi u Copenhagenu

Poznati glumac, ali i scijentolog Tom Cruise imao je audiciju za buduću suprugu prije nego što se oženio s Katie Holmes. Tako bar tvrdi Anette Iren Johansen iz Norveške koja je bila na audiciji za Tomovu treću suprugu.

Johansen je ispričala kako su je u siječnju 2005. godine, kada je imala 27 godina, pozvali iz scijentološke crkve da sudjeluje u audiciji za suprugu Toma Cruisea. Audicija se održala u Copenhagenu.

– Pitali su me brojna pitanja o mom životu, obitelji, o svemu što sam radila kao scijentolog – ispričala je Johansen koja je tada mislila kako je to ispituju zbog nove edukacije u crkvi. No, tek poslije saznala je da je zapravo bila na audiciji. Nakon intervjua još su je jednom nazvali kako bi je pitali je li imala bilo kakvih seksualnih ''ispada'' te poslije ništa više nije čula o audiciji.

– Intervju je bio jako čudan, a djevojka je po njihovu opisu trebala biti savršena. Žao mi je što se sve to dogodilo Katie Holmes. Sigurno joj je jako teško, posebno zato što imaju zajedno i dijete – kaže Anette Iren Johansen.

>> Tom Cruise: 'Nisam očekivao razvod!'

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije