800.000 kn manje

Saudijski princ otputovao iz Splita jer nije dobio zatvorenu plažu

split,bačvice
Ivo Čagalj/PIXSELL
31.07.2012.
u 12:57

Kako Slobodna Dalmacija neslužbeno doznaje, princ je u samo dva dana potrošio pola milijuna kuna.

Član kraljevske obitelji Saudijske Arabije princ Abdul Aziz Fawaz Al Saud, koji je u šestom desetljeću života, početkom srpnja sa svojom je pratnjom boravio u Splitu i, kako Slobodna Dalmacija neslužbeno doznaje, u samo dva dana potrošio pola milijuna kuna.

U Splitu je, kako piše Slobodna Dalmacija, trebao ostati sedam dana. No boravak je skratio na samo dva jer hotel Radisson Blu Resort Split, koji nosi četiri zvjezdice, nije mogao udovoljiti njegovu zahtjevu da mu na elitno uređenoj hotelskoj plaži na Trsteniku osigura diskreciju, odnosno 50 kvadrata samo za njega i njegovu pratnju.

Naime, početkom ove godine Skupština Splitsko-dalmatinske županije odbila je na dio plaže hotelu dati koncesiju zatvorenog tipa koja bi omogućila primanje imućnih i zahtjevnih gostiju. Tako je princ promijenio destinaciju, a Split izgubio imućnoga gosta. Član saudijske kraljevske obitelji zatim je otišao u Pariz, a prema nekim procjenama Split je ostao bez 800 tisuća kuna koje bi ovaj potrošio.

>>Cijeli tekst čitajte ovdje

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Komentara 1

Avatar johnny_depps_friend
johnny_depps_friend
15:15 31.07.2012.

Više mi vrijedi 10 eura od dvije zgodne cicate Čehinje nego milijuni dolara od ovog smrada. Džabe ti pare i jahte kokošaru....

Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije